21-årig forsøgte at flygte med kokain i bilen

AARHUS: En rutinekontrol af en personbil endte med en mindre jagt i høj fart, da en patrulje natten til fredag kl. 02.40 ville standse en bil på Grenåvej i Aarhus N.

(Arkivlfoto: Allan Andersen)

Da politiet satte efter bilen, gassede den op og kørte i høj fart væk fra patruljen. Politibilen satte efter, men mistede kortvarigt bilen af syne på Trøjborgvej. Der gik dog ikke længe, før betjentene fik øje på bilen, der holdt for enden af en vej.

Herfra var det umuligt for mændene at stikke af, og betjentene fik derfor hurtigt kontakt til de tre unge mænd i bilen. Under en ransagning af bilen, fandt betjentene flere breve med kokain under passagersædet. Den 21-årige fører indrømmede, at det var hans.

Da betjentene mistænkte den 21-årige for at være påvirket, blev han anholdt og testet for narko på politistationen. Narkometeret gav dog ikke udslag, og derfor blev manden ”kun” sigtet for besiddelse af narko.