Bil knust i solouheld: 28-årig mand dræbt og en hårdt kvæstet

(Foto: Local Eyes)

SKÆRBÆK: En bil er lørdag eftermiddag forulykket i et voldsomt solouheld på Landevejen, rute 11, mellem Bredebro og Døstrup. To personer blev meldt alvorligt kvæstet ved ulykken, som efterlod bilen bukket på midten.

Ulykken skete kl. 15.33 hvor føreren af den hvide personbil mistede kontrollen over bilen som røg ned i grøften i modsatte vognbane, og herfra er rullet eller fløjet op i luften for så at lande på vejbanen igen.

Uheldet på Landevejen ved Skærbæk endte tragisk, idet føreren af bilen, en mand på 28 år, omkom ved uheldet. En passager i bilen blev indbragt til sygehuset som tilskadekommen, de pårørende er underrettet om den tragiske ulykke.

– Færdselsuheldet blev anmeldt klokken 15.33. Det er tilsyneladende en bilist, som har mistet herredømmet over bilen. Så er den havnet først i grøften og er røget op på kørebanen igen, hvor den landede på taget, siger Vagtchef Ivan Gohr Jensen til Ekstra Bladet.

Bilen har massive skader efter ulykken, hvor den stort set er bukket på midten, muligvis som en følge af at lande på bagenden efter at have rullet eller fløjet gennem luften.

Lægehelikopteren og akutlæge, samt flere ambulancer arbejdede på stedet med de to hårdt kvæstede, en person er fløjet afsted med helikopteren mens den anden blev kørt med fuld udrykning til Aabenraa Sygehus.

Vragstumperne ligger spredt over et stort område, en Bilinspektør og politiets teknikere arbejder på uheldsstedet som er spærret de næste timer – Syd- og Sønderjyllands har pt. ingen tidshorisont for genåbning af strækningen.

(Foto: Local Eyes)