Fyr eksploderet: 73-årig dræbt i eksplosion

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HJALLERUP: En 73-årig mand er død af sine kvæstelser efter at være blevet ramt af eksplosion i fastbrændselfyr, meddeler Nordjyllands Politi.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En 73-årig mand er død i eftermiddags på Rigshospitalet, hvortil han var blevet fløjet med helikopter, efter at han ved 10.30-tiden tirsdag formiddag var blevet ramt af en voldsom stikflamme efter en eksplosion i et fastbrændselsfyr på bopælen på Bjørnbækvej ved Hjallerup.

Ved eksplosionen blev den 73-årige voldsomt forbrændt på store dele af kroppen, ligesom han blev ramt af vragdele fra det eksploderede fyr.

– Det er endnu uvist, hvad der var årsag til eksplosionen. Arbejdstilsynet foretager i morgen nærmere undersøgelse på stedet for at klarlægge årsagen til ulykken, oplyser Poul Badsberg, vagtchef for Nordsjællands Politi.