Genkender du røveren: Nye oplysninger i groft hjemmerøveri

FLAUENSKJOLD: Nordjyllands Politi frigiver onsdag nye oplysninger om hjemmerøveriet i Flauenskjold, hvor en 69-årig kvinde blev udsat for vold og bundet, mens gerningsmanden gennemrodede hele hjemmet. Røveriet skete mandag formiddag.

(Foto: Allan Andersen)

– Efterforskningen har klarlagt en del af hændelsesforløbet, og vi er ret sikre på, at gerningsmanden forlod stedet ad Rolighedsvej omkring kl. 12.15-12.30, hvorfra han gik videre ad Agertoften op til Aalborgvej, fortæller politikommissær Sune Myrup og fortsætter:

– Ud fra vidneforklaringer er vi af den opfattelse, at gerningsmanden tog med busrute 73 kl. 12.48 fra Aalborgvej i Flauenskjold, og denne bus ankom efterfølgende på busterminalen i Aalborg kl. 13.41, oplyser politiet videre.

Gerningsmandens signalement
Gerningsmanden trak en mørk damecykel, hvorpå der var placeret en pæn sort hardcase-kuffert, og røveren beskrives således:

A: Mand, ca. 30-40 år, 170-180 cm høj, almindelig af bygning, brun hud med ar/bumser i ansigtet, kort mørkebrunt hår og lysbrune skægstubbe, tatoveret på venstre side af halsen op mod øret, bar en guldkæde med flade led rundt om halsen, iført sorte bukser samt sort trøje med hvid skrift, iført en større, sort bandana samt en cap/kasket med camouflagemønster i hvidt og gråt på fronten

Kontakt politiet, hvis du har set ham
– Vi er meget interesseret i at høre fra vidner, der mener at have set en person, der matcher signalementet, i Flauenskjold, i bussen eller på busterminalen i Aalborg.Den her sag har vores største prioritet, da fremgangsmåden er ekstrem grov, og derfor appellerer vi også til, at de, der mener, at have set gerningsmanden eller har en formodning om, hvem han er, kontakter politiet på tlf. 114, opfordrer politikommissær Sune Myrup.