Mand ramt i hovedet af brosten

HELSINGØR: Fredag aften blev en mand ramt i hovedet af en brosten, det skete i forbindelse med et overfald på Kongevejen, tæt på McDonalds.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Fredag aften blev to mænd på 33 og 35 år overfaldet af en gruppe på mindst fire personer, overfaldet skete på Kongevejen og udløste en større afspærring af området mens politiets undersøgelser stod på.

De to mænd kom uoverens med en gruppe på mindst fire andre mænd ved McDonalds, det udviklede sig pludselig til at der blev kastet med sten efter de to mænd. Det sluttede dog brat da den ene styrtede til jorden efter at være ramt i hovedet af, det som Nordsjællands Politi oplyser som værende, en brosten

Nordsjællands Politi blev alarmeret kl. 20.32, og patruljer rykkede ud til stedet sammen med ambulancer og en akutlæge som tog sig af den sårede 33-årige mand, som hurtigt blev meldt udenfor livsfare.

Et større område blev afspærret på og omkring Kongevejen mens politiet undersøgte gerningsstedet for tekniske spor til den videre efterforskning, det stod på frem til omkring kl. 23.00

Lørdag fortsætter efterforskningen af sagen som Nordsjællands Politi afviser har nogen relation til bandekonflikten i området.