Politiet har nøglerne til efterlyst mands bil

ROSKILDE: En bil blev tirsdag Kl. 13.25 stoppet på Holbækmotorvejen, og det gav en uventet gevinst.

Personbilen blev stoppet på baggrund af en alarm i nummerpladescanneren som oplyste at bilens ejer var efterlyst af politiet.

Bag rattet i bilen sad en 29-årig mand fra Hvalsø, som havde lånt bilen af den efterlyste ejer.

Den 29-årige havde dog ikke noget kørekort, hvorfor politiet for anden gang inden for en uge sigtede ham for kørsel uden førerret i den lånte bil, bilnøglerne beholdt politiet denne gang med henblik på udlevering til rette ejer.

Bilejeren, der er en 52-årig mand fra Ikast, og som er eftersøgt af Midt- og Vestjyllands Politi til afhøring i en straffesag, kan afhente bilnøglerne hos politiet, der nok også vil tale med ham om at overlade føringen af bilen til en person uden førerret.