Skud med haglgevær mod værelse på asylcenter

DRONNINGLUND: Natten til tirsdag kl. 02.37 modtog Nordjyllands politi melding via 112 om skyderi på asylcenteret Dronninglund.

(Arkivlfoto: Allan Andersen)

Der var også afsendt brandvæsen til stedet grundet aktivering af en brandalarm på stedet, men der var dog ikke ild på stedet.

Politiet traf to personer på et værelse – en yngre kvinde og en yngre mand. Det viste sig, at der var afgivet et skud med haglgevær ind gennem et vindue til deres værelse. Ingen af dem var dog blevet ramt.

– I øjeblikket arbejder vi intenst på at finde gerningsmanden. Vi har en formodning om, hvem han er. Vi kan endnu ikke udtale os om hans motiv til at skyde, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Skals fra Nordjyllands Politi først på natten.

Tirsdag formiddag kl. 09.48 blev den formodede gerningsmand bag det skud som blev affyret ind gennem et vindue på asylcenteret i Dronninglund, anholdt. Anholdelsen fandt sted i Brovst og forløb udramatisk.

”Nu vil vi afhøre anholdte og så har vi stadig et større efterforskningsarbejde foran os, før vi har det fulde billede af sagen og kan be- eller afkræfte, om anholdte er gerningsmanden. Før vi ved det, kan vi selvfølgelig heller ikke fastslå motivet bag skuddet,” udtaler vicepolitiinspektør Henrik Skals fra Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politiet vil meget gerne høre fra vidner til hændelsen eller andre, der mener at have oplysninger med relevans for sagen på tlf. 114.