To sigtet: Aktion mod narkosalg i Facebook gruppe

(Arkivfoto: Allan Andersen)

ASNÆS: Torsdag kl. 10.30 foretog specialpatruljen en ransagning af en adresse, hvor nogen kunne mistænkes for besiddelse af euforiserende stoffer. Der blev bla. fundet ca. to liter cannabiscreme. 

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Ved ransagningen, som politiet på forhånd havde fået rettens godkendelse af, fandt politiet knap 1,6 kg marihuana, ca. 25 gram hash, en joint, fire cannabis-”slikkepinde”, ca. to liter cannabis-creme, et kontantbeløb samt diverse remedier til produktion af de fundne produkter, som ifølge den foreløbige efterforskning i sagen formodes at være blevet solgt/distribueret via en lukket gruppe på et socialt medie.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

På adressen traf politiet en 45-årig mand og en 46-årig kvinde fra Asnæs, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer ved besiddelse af de euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

De ulovlige effekter blev beslaglagt, og politiet skal nu have cannabis-cremen nærmere undersøgt for at finde indholdet af THC i produktet. De to sigtede vil således høre nærmere fra politiet, når sagen er efterforsket yderligere, og resultatet af den kemiske undersøgelse foreligger.