Unge truede flere på livet med pistol

(Modelfoto)

OSTED: Unge kørte fredag rundt og truede tilfældige mennesker med en pistol, og det blev taget alvorligt af politiet.

(Modelfoto)

Fredag kl. 17.40 fik politiet en anmeldelse fra personalet på en tankstation om, at en mandlig bilist sammen med en kammerat var kommet ind på tanken, hvor de havde givet udtryk for, at de var blevet truet på livet af nogle personer i en anden bil på tankstationens område.

De forurettede var herefter kørt fra stedet. Via overvågningen blev det klarlagt, at nogle personer i en bil havde fremvist noget, der kunne mindre om et skydevåben, ligesom bilmærke og registreringsnummer også fremgik af overvågningen.

Politiet kunne nu kæde denne anmeldelse sammen med anmeldelsen kl. 14.10, da der var tale om samme køretøj. I forbindelse med en intensiv eftersøgning fandt politiet bilen i Viby, hvorefter tre mænd udramatisk blev anholdt.

Der var tale om en 17-årig mand fra Viby Sj., en 27-årig mand fra Nørre-Alslev og en 30-årig mand uden fast bopæl, som alle blev sigtet for trusler på livet i forbindelse med fremvisning af en hardball-pistol over for parret på tankstationen.

Efter afhøring til sagen blev alle tre løsladt, da der efter det foreliggende ikke var grundlag for fremstilling i grundlovsforhør.