37-årig fængslet: Politi fandt 21,7 kilo amfetamin

JÆGERSPRIS: Efterforskere fra Midt- og Vestsjællands Politi har arbejdet med en sag om salg af narkotika igennem nogen tid. Politiet modtog oplysninger om, at en 37-årig mand med tilknytning til adresse i Ishøj skulle ligge inde med narkotika på en adresse i Jægerspris.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Politiet foretog derfor ransagning af adresser i Ishøj og Jægerspris, på sidstnævnte sted fandt politiet 21, 7 kilo amfetamin og diverse effekter, der sættes i forbindelse med salg af narkotika.

Den 37-årige fremstilledes torsdag formiddag kl. 11.00 i et lukket grundlovsforhør ved retten i Roskilde. Sagen efterforskes af Midt- og Vestsjællands Politi, selv om stoffet er fundet i Nordsjællands politikreds.

Politiet har i øjeblikket ikke flere kommentarer til sagen, men oplyser at den 37-årige mand er fængslet i fire uger.