65-årig mand sigtet for voldtægt

(Foto: Allan Andersen)

NØRRESUNDBY: Nordjyllands Politi modtog lørdag formiddag kl. 10.30, en anmeldelse om voldtægt begået mod en 17-årig pige i en lejlighed.

(Foto: Allan Andersen)

Nordjyllands Politi har lørdagen igennem efterforsket sagen og foretog lørdag sidst på eftermiddagen anholdelse af en 65 årig mand fra Nørresundby.

– Efterforskningen pågår stadig søndag formiddag, og der er på nuværende tidspunkt ikke taget stilling til, om den anholdte skal fremstilles i et grundlovsforhør eller løslades efter endt afhøring, det oplyser Politikommisær Henrik Beck, Nordjyllands Politi.

Det blev senere søndag vurderet at der ikke var grundlag for at kræve den anholdte varetægtsfængslet, vurderede juristerne hos Nordjyllands Politi. Dermed er der ikke behov for et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, og den 65-årige mand er nu sat på fri fod.