Mand kørte direkte over rundkørsel

HILLERØD: Fredag eftermiddag omkring kl. 15.45 blev afkørslen til Hillerød Syd spærret efter et solouheld, hvor en yngre mand blev kvæstet.

Efter ulykken blev bilen placeret i vejsiden ved hjælp af en kran, og den bliver senere fjernet. (Foto: Allan Andersen)

En yngre bilist kom usædvanligt galt afsted ved et bizart solouheld, fredag eftermiddag.

Den mandlige bilist kørte af ved afkørslen til Hillerød Syd og fortsatte frem til rundkørslen Egespurs Allé – Peder Oxes Allé hvor den mandlige bilist tilsyneladende blev ramt af et pludseligt ildebefindende, som medførte at han mistede kontrollen over bilen.

Han fortsatte – uden at sænke farten – direkte ind i og igennem rundkørslen hvor bilen ramte træer og buske på sin vej, iden den røg ud igen på den anden side. Bilen skal være endt på siden, hvilket skaderne kunne tyde på.

Indsatslederen for Frederiksborg Brand & Redning oplyser at den kvæstede mand blev frigjort fra bilen ved at klippe passagerdøren af, så redderne kunne komme til at arbejde, og herefter forsigtigt udtaget via bilens bagklap.

Den kvæstede mand er blevet kørt til behandling på Hillerød Hospital, men der skal ikke være tale om nogen alvorlige skader.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)