Politi til knivstikker: Meld dig selv

Mandag aften modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at en kun 14-årig dreng var blevet stukket med kniv, efter han og hans vennegruppe var kommet op at toppes med en anden gruppe unge mennesker på omtrent samme alder.

(Foto: Allan Andersen)

– Det er heldigvis ekstremt sjældent, at vi ser sager af denne type, hvor parterne har så ung en alder, men så meget desto mere vækker sagen forbløffelse i os, ingen mennesker bør rende rundt med en kniv på sig med henblik på at bruge den mod andre mennesker. Ingen! Og det giver os kun endnu mere stof til eftertanke, når det er et helt ungt menneske med hele livet foran sig, der går med kniv – og så endda bruger den som våben, skriver Nordsjællands Politi i et opslag på Facebook.

Hovedbudskabet er ikke at fortælle om politiets tanker om situationen, men derimod at få en besked ud til gerningsmanden, som forsvandt fra gerningsstedet.

– Ring til os og meld dig selv, så du og din familie ikke skal se dig efterlyst med de billeder, vi har fra overvågningen. Vi sidder klar på 114 til at høre fra dig, skriver Nordsjællands Politi.

Opfordringen er hermed givet videre til gerningsmanden, der tidligere er beskrevet som A; Mand, 14-15 år, udenlandsk udseende, kort, sort hår,180 cm høj, iført mørk hættetrøje og mørke joggingbukser.