Ups: Biltyv afsløret af de stjålne nummerplader

(Foto: Politirapporten.nu)

JYDERUP: Natten til onsdag, kl. 03.38, fik en patrulje kontakt med en personbil på Holbækvej i Jyderup og undrede sig over, at nummerpladerne på bilen ikke sad på en bil af samme mærke, som nummerpladerne ifølge SKATs oplysninger skulle sidde på.

(Modelfoto)

Politiet standsede bilen, hvor en 31-årig mand fra Snertinge sad bag rattet. Han kunne ikke fremvise noget kørekort, da han ikke havde generhvervet kørekortet efter en tidligere frakendelse, ligesom han var påvirket af narkotika under kørslen.

Han blev derfor anholdt som mistænkt for kørsel i bilen i narkotikapåvirket tilstand. I sine lommer havde han et par poser med ca. 2 gram kokain. Ved nærmere undersøgelse af nummerpladerne og selve bilen viste det sig, at nummerpladerne ikke var blevet efterlyst endnu, men burde sidde på en bil tilhørende en bilejer i Holbæk.

Selve bilen viste sig at være stjålet med rette nøgle i forbindelse med et indbrud på Balstrupvej, Ringsted, i marts i år.

Den anholdte fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og er fortsat i politiets varetægt, idet han skal afhøres til ovennævnte sager, ligesom det skal undersøges nærmere, om han kan sættes i forbindelse med indbruddet i Ringsted.

Bilejeren er underrettet om fundet af bilen.