Voldsomt uheld: BMW drønet gennem glasfacade under bilræs

Det velkendte ‘Striben’ blev denne fredag afholdt på Sandvadvej i Køge, og her endte det med en voldsom ulykke – men angiveligt uden personskade.

Ulykken skete da en stor BMW M5 – til en værdi af mindst 900.000 kroner – af endnu ukendte årsager fortsatte ligeud hvor Sandvadvej knækker 90 grader, bilen fortsatte direkte ind gennem glasfacaden i firmaet ‘Primagaz’ kontorbygning. Bilen ramte også noget af muren, og der er sket omfattende skader på bygningen.

Kilder på stedet fortæller at BMW’en fortsatte i høj fart forbi målstregen og tilsyneladende bremsede for sent, hvorefter bilen endte inde i glasfacaden.

Ifølge kilder på uheldsstedet forblev føreren af bilen siddende i bilen indtil politiet var nået frem. Bilen er kort før kl. 01.00 blevet trukket ud af bygningen, og er nu ved at blive fjernet fra uheldsstedet.

Bilen er en stor BMW, og der er sket omfattende skader på både bilen og kontorbygningen, oplyser Local Eyes’s mand på stedet.