15-årig fængslet for drabsforsøg

VILSUND: En 15-årig dreng blev mandag fremstillet i grundlovsforhør i Holstebro for forsøg på manddrab, søndag aften.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Midt- og Vestjyllands Politi modtog søndag aften  kl. 18.37 et alarmopkald fra en institution i Thisted.

En medarbejder på institutionen var, ifølge døgnrapporten for Østjyllands Politi, blevet truet med en kniv af en 15-årig beboer. Det var lykkedes personalet at fratage den 15-årige kniven, hvorefter han flygtede fra stedet. Kort efter kunne en patrulje standse og anholde den 15-årige uden dramatik.

Den 15-årige blev mandag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør i Holstebro kl. 13.00 sigtet for overtrædelse af straffelovens § 237, jf. §21, forsøg på manddrab.

Den 15-årige er her blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabsforsøg på en medarbejder på en institution i Vilsund. Hvorfor den unge mand er sigtet for forsøg på manddrab, har det ikke været muligt at få oplyst.