20-årig mand dræbt i solouheld

HADERSLEV: En 20-årig mand blev fredag morgen dræbt på stedet i et solouheld, ulykken skete ved 5-tiden og den dræbte måtte klippes fri af brandvæsnet.

Et vidne så ulykken ske, dennehra oplyst til Syd- og Sønderjyllands Politi at den 20-årige mand kører af vejen.

Hans bil rammer ned i en grøft og ruller rundt ude på en majsmark, da redningsmandskabet når frem er der ikke noget at gøre for den 20-årige mand som bliver erklæret død ude på uheldsstedet kl. 05.23.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den dræbte er en lokal 20-årig mand, og de pårørende er blevet underrettet om det tragiske dødsfald.

Rutinemæssigt er der udtaget en blodprøve for at se, om der var narkotika eller alkohol i blodet, ligesom en bilinspektør har undersøgt stedet sammen med politiets teknikere. Årsagen til dødsulykken bliver således først fastslået når alle undersøgelser er afsluttet.