21-årig mand tiltalt for flere indbrud og bedrageri

DJURSLAND: Østjyllands Politi tiltaler en 21-årig mand fra Djursland for otte indbrud i privat beboelse og yderligere otte forsøg på indbrud i privat beboelse, som primært er begået i Grenaa og Ebeltoft. Derudover er den 21-årige tiltalt for flere tilfælde af bedrageri og tyveri.

(Foto: Østjyllands Politi)

I anklageskriftet står den 21-årige tiltalt for en lang række forhold begået mellem december 2016 frem til februar 2018, hvor han blev anholdt. Blandt andet er han tiltalt for hærværk for over 100.000 kroner, da møbler, gardiner, tæpper og kunst blev ødelagt i forbindelse med et indbrud et indbrud i juni 2017.

Den 21-årige tiltales også for bedrageri ved at have oprettet en hjemmeside, hvor mindst fire forskellige personer overførte penge for tøj, som aldrig blev sendt til dem. Han tiltales derudover for en række færdselsforseelser og for besiddelse af euforiserende stoffer.

Anklagerfuldmægtig ved Østjyllands Politi, Jacob Gents, fremhæver de mange forurettede i sagen.

– Vi tiltaler den 21-årige for kriminalitet, der over en længere periode er gået ud over rigtig mange borgere i Østjylland, siger Jacob Gents.

Datoerne for retsmøderne i sagen er endnu ikke fastlagt.