23-årig mand forsøgte at køre politibetjente ned

(Arkivlfoto: Allan Andersen)

UGERLØSE: En 23-årig mand er blevet sigtet for kørsel i frakendelsestiden, forsøg på påkørsel af politiet – og hans bil er nu beslaglagt.

(Arkivlfoto: Allan Andersen)

En 23-årig mand fra Ugerløse kørte i sin bil i Ugerløse kl. 21.45. Det var ikke første gang, at han blev standset tirsdag, idet han en time før også mødte politiet, der sigtede ham for kørsel i frakendelsestiden.

I forbindelse med, at han mødte politiet i sidste omgang kørte han mod politifolkene, der måtte springe til side for ikke at blive ramt. Han kørte fra stedet, men politiet fandt kort efter frem til pgl. på mandens adresse. Den 23-årige sigtet for overtrædelse af straffelovens § 252, ved at udsætte politifolkene for fare. Han blev anholdt kl. 2238.

Bilen blev beslaglagt, og den 23-årige er fortsat anholdt, idet anklagemyndigheden skal vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.