28-årig mand dolket: 23-årig mand sigtet for drabsforsøg

(Foto: Local Eyes)

NIVÅ: En 28-årig mand blev tirsdag aften stukket i armen med en kniv, og var i umiddelbar livsfare idet der var tale om en stor pulserende blødning. Manden er dog udenfor livsfare, og behandlet på Hillerød Hospital.

(Foto: Local Eyes)

Der blev slået alarm kl. 20.09 til Nordsjællands Politi om et alvorligt knivstikkeri i en lejlighed på Islandshøjparken. Her var en mand blevet stukket i armen, og kniven havde ramt en arterie med en kraftig pulserende blødning til følge.

Det var to østeuropæiske mænd som var fløjet i totterne på hinanden, muligvis i forbindelse med et opgør om en kvinde eller penge – den del er noget sløret.

Den sårede mand blev behandlet på stedet, og efterfølgende kørt til videre behandling på Hillerød Hospital hvorfra han onsdag er meldt udenfor livsfare.

Ambulance og politi kom frem til stedet, hvor en 23-årig mand fra Havnsø blev anholdt og sigtet for knivstikkeriet. Den sigtede 23-årige mand forventes fremstillet i grundlovsforhør i løbet af onsdagen, hvor han er sigtet for drabsforsøg.

Ifølge Nordsjællands Politi er knivstikkeriet ikke banderelateret.