47-årig fængslet: 24-årig kvinde i livsfare efter knivstik

OVERLADE: Nordjyllands Politi modtog tirsdag eftermiddag kl. 15.42 en anmeldelse via 112 om knivstikkeri i Overlade ved Løgstør. Flere patruljer blev sendt til stedet sammen med to ambulancer og der blev fundet to sårede.

(Foto: Allan Andersen)

En 24-årig kvinde var blevet stukket i maveregionen, mindst et af stikkene var så dybt at kvinden var i direkte livsfare og der blev påbegyndt førstehjælp til kvinden med det samme.

Kvinden var ved bevidsthed og blev bragt til Aalborg Universitets Hospital, hvor hun blev behandlet for sine skader, hvor hun onsdag eftermiddag er blevet meldt udenfor livsfare.

Politiet anholdte på kvindens bopæl hendes samlever – en 47-årig mand, som også var kommet til skade.  Manden blev fløjet til Aalborg Universitets Hospital med lægehelikopteren, hvor han blev behandlet og ligeledes er udenfor livsfare.

Politikommissær, Henrik Staal fra Nordjyllands Politi oplyste i den første pressemeddelelse om knivstikkeriet at begge de tilskadekomne havde alvorlige skader og deres tilstand på daværende tidspunkt var ukendt.

– Der er tale om en alvorlig hændelse mellem et samlevende par. Nordjyllands Politi efterforsker sagen som et forsøg på manddrab grundet skaderne på kvinden. Den 47-årige mand forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag, oplyste Politikommissær, Henrik Staal fra Nordjyllands Politi.

Onsdag er den 47-årige mand blevet fremstillet – uden at være tilstede – i et grundlovsforhør hvor han er blevet varetægtsfængslet, Retten har ikke hørt den 47-åriges forklaring, men han er blevet varetægtsfængslet på særlig bestyrket mistanke, oplyser Nordjyske.dk