Avisfolk røg i flæsket på hinanden

KAMSTRUP: Fredag aften kl. 18.44 indløb en anmeldelse om et større slagsmål på en parkeringsplads på Kamstrupvej ved en ejendom. Under slagsmålet blev to mænd såret, og kørt til behandling.

(Modelfoto)

Både ambulancer og lægehelikopteren var sendt til stedet, ved politiets ankomst med flere patruljer var der dog faldet ro på gemytterne, og to lettere tilskadekomne blev i ambulancer bragt til undersøgelse og behandling på skadestuen.

Tre mænd, der kunne mistænkes for at deltaget i slagsmålet, var flygtet ind i en bygning, men politiet fik kort anholdt de tre mænd på 21, 23 og 29 fra Roskilde, men med rumænsk oprindelse.

Der blev ikke brug for lægehelikopteren, og ved en nærmere vurdering af årsagen til slagsmålet og den lettere tilskadekomst for de to på skadestuen resulterede i, at de tre anholdte blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De to på skadestuen – to mænd på 28 og 33 år fra Roskilde, men også med rumænsk oprindelse – blev efterfølgende også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af deltagelse i slagsmålet, der formentlig bundede i en intern strid omkring arbejdet med avisudbringning.

Alle kan nu forvente at modtage en bøde fra politiet.