Brandvæsnet krøllede ulovligt parkeret bil

Det er ligeledes en rigtig god idé at flytte sig når denne bil kommer kørende - det kunne jo være DIT hus der var ild i..... (Modelfoto: Claus Lind Rasmussen)

Karlslunde: Tirsdag eftermiddag kl. 15.50 modtog politiet og brandvæsnet en melding om brand i en container i området ved kalkgraven. Det betød buler i en bil som blokerede en brandvej for brandvæsnet, og derfor blev kontant presset væk med brandbilen.

Man skal ikke holde på en brandvej – det har en bilist lært på den hårde måde…… (Modelfoto: Claus Lind Rasmussen)

Brandvæsnet rykkede ud med deres køretøjer, som på grund af de mange parkerede biler i området og på brandvejen til kalkgraven havde svært ved at komme frem.

Som følge af de mange biler måtte brandvæsnet se sig nødsaget til forsætligt at påkøre en personbil for at komme frem til brandstedet, som brandvæsnet kun kunne frem til ved at foretage tilkørsel fra Højagervej.

En 23-årig mand fra Rødovre havde i forbindelse med branden indåndet en del røg, så han i en tilkaldt ambulance måtte en tur på skadestuen til kontrol for eventuel røgforgiftning. Branden i containeren blev hurtigt slukket, men årsagen til den opståen kendes ikke umiddelbart.

Ejeren af den påkørte personbil er blevet underrettet om skaderne, som han må få dækket via egen forsikring, idet brandvæsnet ud fra beredskabslovgivningen ikke kan holdes ansvarlig for skader som følge af nødvendig indsats ved en brand.