Kæmpe brand i nat: 80 brandfolk indsat mod brand på Holbæk Sygehus

HOLBÆK: 80 brandfolk og 20 brandbiler har natten til onsdag kæmpet med at slukke en voldsom brand på Holbæk Sygehus.

4000 m2 af hospitalets bygninger med vaskeri, lager og administration er fuldstændig udbrændt, der er heldigvis ikke nogen meldinger om personskade ligesom branden ikke har medført flytning af nogen af patienterne.

– Branden er startet i vaskeriet og har så bredt sig til lagerlokaler og en administrationsbygning. Der er ingen personskader, men omfattende bygningsskader, siger beredskabschef Lasse E. Hansen, Vestsjællands Brandvæsen, til Ritzau.

Brandvæsenet blev alarmeret kl. 23.42, kort efter blev der rekvireret assistance fra flere brandstationer og branden kunne ses vidt omkring mens køretøjerne kørte frem til brandstedet.

Under slukningsarbejdet blev der ligeledes indsat en drone til overvågning af ilden ovenfra.

Slukningsarbejdet varer formentlig til langt op ad formiddagen, og der er endnu ingen idé om hvad der har forårsaget den voldsomme brand. Politiet har afspærret området omkring sygehuset og vil være til stede, indtil branden er slukket og brandteknikerne kan påbegynde deres undersøgelser.