Kvinde fundet dræbt i Svendborg

SVENDBORG: Via alarmcentralen modtog Fyns Politi fredag aften kl. 21.44 anmeldelse om, at der befandt sig en livløs kvinde – muligt død – på en adresse på Sankt Jørgens Vej i Svendborg.

Politiet var kort efter på adressen, hvor man ud over den livløse kvinde traf to personer, en 32-årig kvinde og en 44-årig mand. Trods genoplivningsforsøg lykkedes det ikke at redde den livløse kvinde, der kort efter blev erklæret for død.

Fyns Politis efterforskning på stedet, bistået af kriminalteknikere og retsmediciner, tegner et billede af, at der tidligere på dagen har været drikkelag på adressen. Noget tyder på, at kvinden er dræbt.

Den 32-årige kvinde og den 44-årige mand er begge anholdt. De er i nattens løb blevet afhørt. Politiet ønsker ikke for nuværende at løfte sløret for evt. motiv, ej heller, hvorledes de to anholdte har forklaret i forhold til hændelsen. De to anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Odense lørdag kl. 11.00.

Afdødes nærmeste pårørende var endnu ikke underrettet ved 10-tiden, lørdag.

Der er ikke taget stilling til, om fremstillingen sker for åbne eller lukkede døre, og Fyns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen for nuværende.