Politi rykkede ud: Skyderi under bryllup

ESPERGÆRDE: Søndag eftermiddag blev et område afspærret omkring Ved Hovparken efter der var indløbet alarmopkald om skyderi ved et bryllup. Politiets teknikere fandt frem til en række affyrede løsskuds-patroner i området.

(Modelfoto)

Nordsjællands Politi reagerede promte på anmeldelserne om afgivelse af skud fra et køretøj i en bryllupskortege som kørte rundt i Espergærde. Politiet afspærrede et område omkring Ved Hovparken, hvor bla. politihundene gennemgik området nøje.

Politiet forsøgte forgæves at finde frem til de biler og den eller de personer, som havde afgivet skuddene fra bryllupskortegen, ved bryllupsfesten som ikke fandt sted i Ved Hovparken.

Politiet har dog fundet frem til en række affyrede patroner, alle viste sig at være løse skud og politiet er således af den opfattelse at skuddene fra kortegen har været ufarlige – derfor ønsker politiet dog fortsat at få fat i gerningsmanden bag skuddene.

– Vi ville gerne have set, hvad det var for nogle våben, der har været anvendt, for de kan være omfattet af våbenloven alligevel. Men i og med at vi ikke har fundet våbnene, køretøjerne eller personerne, så har vi ikke kunnet komme videre, siger Dan Houtved, Vagtchef for Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet