Røver hang fast på hegn i flugtforsøg

HADERSLEV: En 22-årig mand er seneste kandidat til titlen ‘årets dummeste forbryder’ efter et røveriforsøg mod McDonalds på Teaterstien, og en underholdende tur henover et hegn bagefter.

McDonalds på Teaterstien i Haderslev var tirsdag aften, kort før midnat, udsat for et røveriforsøg.

En røver indfandt sig og truede personalet med en køkkenkniv, muligt af mrk Global. Han fik dog intet udbytte og flygtede fra stedet. Røveren blev beskrevet af politiet som en mand, iført lysgrøn jakke, mørke bukser og maskering foran ansigtet.

Mens politiet i en lille times tid havde befundet sig på stedet, bemærkede et vidne en mand som – ret så uelegant – forsøgte at forcere et hegn bagved McDonalds, den seance kombineret med en grøn jakke fik vidnet til at slå alarm til betjentene på stedet.

Efter få øjeblikke blev en 22-årig mand beordret til at lægge sig på jorden, det skete knap 100 meter fra gerningsstedet, betjenten der foretog anholdelsen havde trukket sin peberspray og pakkede den først væk da den 22-årige mand fulgte ordren om at lægge sig på jorden.

Det formodes at den 22-årige mand havde gemt sig på et tag i den nærliggende baggård, og troede at kysten var klar da han lavede sit underholdende stunt henover hegnet – og endte lige i armene på politiet.

– Vedr. røveri på McDonalds i Haderslev har vi nu foretaget anholdelse af en mulig G-mand i nærheden af gerningsstedet. Pågribelsen sket efter vidners gode observationer og oplysninger. Vi siger tak for hjælpen, lyder det fra Syd- og Sønderjyllands Politi.