Rude knust i bus af stenkastere

TOMMERUP: En bus fra Tidebus A/S fik torsdag eftermiddag knust en rude ved stenkast, ingen personer kom noget til.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En bus kørte torsdag omkring kl. 13.50 under broen ved Assensvej, hvor Odensevej løber over broen. Idet chaufføren skulle til at køre under broen, hørte han et højt knald, hvorefter en ung passager i bussen råbte, at en sten havde ramt ruden.

Chaufføren kørte herefter bussen ind til siden, hvor han kunne konstatere, at en rude i venstre side, siderude nr. to var blevet knust. Kort forinden passagen af broen havde chaufføren bemærket to personer som gik mod syd af broen.

Han beskrev personerne som:
To unge mennesker, ca. 10-15 år. Intet om køn eller påklædning.

Politiets undersøgelser på stedet viste efterfølgende at der lå en del småsten i forskellige størrelser op til ca. 5 cm i diamater på stedet.