Spritbilist påkørte asfaltbunke i vejarbejde

(Foto: Allan Andersen)

SVENSTRUP: En bilist kolliderede mandag med en bunke asfalt, og det uheldige møde endte med flere sigtelser til den uheldige mand.

(Foto: Allan Andersen)

I forbindelse med passage af et vejarbejde på E45 Svenstrup knaldede en mandlig bilist ind i en bunke asfalt, det gjorde at politiet blev tilkaldt hvorefter det – med vagtchefens ord – endte rigtig træls.

Patruljen på stedet kunne konstatere, at den uheldige bilist var spirituspåvirket udover den tilladte grænse, og da det gik op for bilisten, at hele situationen ville ende med både en anholdelse og en sigtelse for spirituskørsel, blev han vred – meget vred.

Han modsatte sig voldsomt anholdelsen, hvilket ikke gjorde sagen bedre idet denne modstand udløste en sigtelse for at modsætte sig anholdelse.