Tyvene er hurtige: Pas på dit Gamerudstyr på farten

Mange er faktisk ikke klar over, at gamer-udstyr kan være relativt bekosteligt. Derfor er det også noget, der kan afsættes til en fornuftig pris i brugt tilstand. Hvad det betyder er, at det ikke altid er en dårlig investering, men hvad det dog også kan vise sig at betyde er, at der er risiko for tyveri af dette udstyr. Det er særligt aktuelt, hvis det f.eks. nemt kan ses i et vindue.

Elektronik og især gamerudstyr er letomsætteligt for tyve – så pas godt på det. (Modelfoto)

Hvis du selv har gamer-udstyr derhjemme, som er relativt nemt at komme til, så er det også en god idé, at du gør lidt for at gemme det væk. Det behøver ikke at betyde, at du skal pakke alt dit udstyr væk hele tiden, men det kan dog godt betale sig, at du f.eks. vælge at lægge mus, tastatur og headset væk, så det f.eks. ikke er muligt at se gennem et vindue ude fra.

Har du ofte dit gamer-udstyr med rundt?
Det er selvfølgelig også særligt vigtigt, at du sørger for at passe på dit gamer-udstyr, hvis du har det med rundt. Du kan nemt ende med at miste det fra tasken i toget, når du sidder på bussen eller tilmed mens du går rundt, hvis der er nogen, der har lagt mærke til, at du har sådan noget udstyr med i din taske. Derfor er det også vigtigt, at du altid er opmærksom.

Dette er naturligvis noget, du særligt skal være opmærksom på i de større byer, hvor der er en kende større sandsynlighed for, at dette kommer til at ske. I denne forbindelse kan det også være en god idé, at du vælger at købe noget udstyr, der er en kende billigere, som du kan have med rundt. Det har du mulighed for at gøre flere steder som f.eks. på Evermart.dk.

Det er særligt aktuelt for dyrere gamer-udstyr
Hvis du har en interesse for gaming og gamer-udstyr, så er du naturligvis også oplyst om, at der er nogle brands, der er mere kendte end andre, hvilket også er noget, der har indvirkning på såvel pris som popularitet. Det er med til at gøre det en del nemmere at sælge sådant udstyr, hvorfor det også særligt er dyrere gamer-udstyr, du skal sørge for at passe på.

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er det ikke noget, der betyder, at du skal føle dig tvunget til at gemme det væk hver dag. Det er slet ikke tilfældet. Du kan dog f.eks. godt skubbe det lidt frem på skrivebordet, så det ikke kan ses fra et vindue eller lignende. Det er dog primært, når du har det med rundt, at du skal sørge for at passe ekstra godt på det.

Der kan forekomme mange tidspunkter, hvor du kan være i farezonen for at få stjålet dit gamer-udstyr, din laptop og hvad, du ellers medbringer i din taske. Derfor skal du også hele tiden holde fast i den eller sørge for, at det kun er dig, der kan få fat i den.