14-årig pige forsøgt bortført af arabisk udseende mand

VEJLE: Sydøstjyllands Politi beder om hjælp til at identificere en gerningsmand bag et muligt bortførelsesforsøg af en 14-årig grønlandsk pige.

(Modelfoto: Allan Andersen)

En 14-årig grønlandsk pige blev torsdag omkring kl. 17.30 antastet ved Horsensvej i Vejle, da hun kom ud af tunnelen under Horsensvej fra Moldevej. Pigen var på vej til taekwondotræning ved Horsensvej.

Det oplyser Sydøst Jyllands Politi i en pressemeddelelse.

Pigen blev grebet af en ukendt mand og tvunget hen til en bil som holdt ved busstoppestedet på Horsensvej. Bilen med gerningsmanden og pigen kørte herefter ad Horsensvej mod nord og vendte om ved lyskrydset ved Q8 og kørte tilbage mod Vejle by hvor gerningsmanden drejede til højre mod Moldevej, Finlandsparken, men måtte holde for krydsende fodgængere ved fodgængerovergangen ved skolen.

Her lykkedes det for den 14-årige pige at komme ud af bilen og løbe bort.

Bilen beskrives:
Personbil, mørk – muligvis sort, 4 døre, lidt større end en Skoda Citi go, men samme runding.

Manden beskrives:
Mand, arabisk af udseende, muligvis omkring 30 år, max 180 cm høj, normal af bygning, mørkt hår – kortklippet på siderne og lidt længere på issen, tykke øjenbryn, ingen skæg, iført hvid t-shirt og mørke brune bukser

Var du i området, hvor hændelsen skete og har du set noget – eller genkender mand eller bil? Så hører Sydøstjyllands Politi meget gerne fra dig på 1-1-4.