15-årig blændende overfaldsmand med hårlak

ROSKILDE: En 15-årig pige blev skubbet ind i sit telt af en fremmed mand på Roskilde Festivalen – men det kom manden til bittert at fortryde.

(Arkivfoto: Midt- og Vestsjællands Politi)

Fredag eftermiddag kl. 14.25 anmeldte pårørende til en 15-årig pige fra Snekkersten, at den 15-årige natten til fredag kl. ca. 00.30, på vej gennem campingområde C pludselig blev skubbet bagfra af en fremmed mand, da hun var lige uden for sit eget telt.

Manden skubbede/løftede hende helt ind i teltet i ukendt hensigt, men det lykkedes for pigen, der tilfældigt havde en dåse hårlak i ærmet, at spraye manden i hovedet, så hun kunne slippe ud og væk fra ham.

Den fremmede mand blev beskrevet som: A; mand, 30-40 år, rødligt gråsprængt fuldskæg, ingen yderligere beskrivelse.

Politiet forsøger nu at få manden identificeret for at få årsagen til hans adfærd belyst.