24-årig mand anholdt: Mistænkt for trafikdrab

Nordjyllands Politi har fredag kl. 11.33, anholdt en 24-årig nordjysk mand, som politiet mistænker for at være den bilist, der torsdag påkørte og dræbte en 82-årig mand.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Efter påkørslen af den 82-årige cyklist forsvandt bilisten fra stedet. Ulykken, der skete torsdag aften kl. 18.04, skete på Aalborgvej ved Fristrupvej ved Aabybro.

Intensiv efterforskning
Siden ulykken har politiet efterforsket intensivt for at klarlægge hele hændelsesforløbet samt finde personen i bilen, der kørte fra stedet. Og det er den efterforskning, der nu har ført frem til, at politiet fredag kl. 11.33 kunne rykke ud og anholde en 24-årig mand fra Nordjylland.

”Vi har arbejdet med en række elementer fra ulykkesstedet, blandt andet spor fra flugtbilen. Bilen fik forskellige skader efter ulykken, hvilket gav os nogle ret konkrete ting at gå efter,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Lars Jensen, der også oplyser, at en del vidner henvendte sig med oplysninger til politiet.

Køretøj undersøges
Anholdelsen førte til, at også det eftersøgte køretøj blev fundet, og det skal naturligvis nu underkastes nærmere undersøgelser, men derudover kan politiet ikke – af hensyn til den videre efterforskning – gå nærmere ind i omstændighederne omkring ulykken.

”Men vi opfordrer fortsat borgere, der måtte have oplysninger i sagen, om at henvende sig til os. Ring på 114,” lyder det fra politikommissær Lars Jensen.

Fredag overvejer politiets jurister, om der skal ske fremstilling i grundlovsforhør af den anholdte mand, der er sigtet for uagtsomt manddrab.