27-årig onanist slog og sparkede på politiet

(Foto: Allan Andersen)

ROSKILDE: Lørdag aften kl. 19.11 anmeldte en 25-årig kvinde fra Valby, at hun følte sig utryg ved en mand, der befølte sig selv i skridtet inden under tøjet.

(Foto: Allan Andersen)

Han befandt sig ud for en restauration på Hestetorvet, hvor politiet også traf ham kort efter.

Han ønskede ikke at oplyse navn mv., hvorfor politiet måtte anholde ham. Herunder blev han voldelig, sparkede en polititjenestemand på låret og satte sig generelt til modværge og ved ankomsten til politistationen lykkedes det ham at sparke en bule i en politibil.

Manden blev til sidst identificeret som en 27-årig mand uden fast bopæl, men bekendt af politiet. Han blev sigtet for blufærdighedskrænkelse, vold mod politiet og hærværk, inden han blev løsladt næste dag uden fremstilling i grundlovsforhør.