41-årig brandmand dræbt: Tankvogn bakkede henover ham

GALTEN: En 41-årig brandmand er omkommet ved en tragisk ulykke under slukning af en markbrand ved den lille by Tåstrup.

(Modelfoto: Allan Andersen)

– Det var en tankbil, der bakkede henover ham. Det var også en brandmand, der kørte tankvognen. Det er så trist, som det kan være, siger Jørn Lindhardt, Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

De pårørende til den dræbte brandmand er underrettet om den tragiske ulykke.

Branden, som den 41-årige brandmand og hans kollegaer arbejdede med, opstod på en mark på Tåstrupvej i forbindelse med høstarbejde. Dødsulykken behandles samtidigt af politiet og Arbejdstilsynet, som henholdsvist en trafikulykke og som en arbejdsulykke.

– Det er med dyb sorg, at vi her til aften har konstateret, at en kollega har betalt den ultimative pris under sin indsats for at redde liv og værdier for os alle. Vore tanker er hos vores afdøde kollegas familie og nærmeste, og alle kvinder og mænd i det danske beredskab takker betingelsesløst og med stolthed for at have været på hold med ham, skriver formanden for Danske Beredskaber, Jarl Vagn Hansen, i en pressemeddelelse.