Aggressive mænd anholdt efter trusler om tæsk

LYSTRUP: En 32-årig mand blev onsdag aften truet med tæsk af en gruppe personer, efter han havde bedt en ung mand om at lade være med at larme med sin scooter sent om aftenen.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Klokken var omkring 21.30, da manden gik fra sin lejlighed på Elstedhøj i Lystrup og ned på gaden, hvor en ung mand længe havde stået og rodet med sin scooter. Ifølge den 32-åriges forklaring bad han vredt manden om at stoppe scooteren.

Det fik scooterføreren til at trække en skruetrækker frem og true med armen løftet, mens han ringede til nogle venner, der skulle hjælpe med at “smadre” den 32-årige.

Den 32-årige mand flygtede herefter ind i sin lejlighed, og snart samlede der sig en gruppe hidsige personer foran lejligheden, hvoraf et par af dem råbte flere trusler. Det fik den 32-årige til at ringe til politiet. Da patruljen kom frem, mødte de ganske rigtigt en flok mænd, der stadig var særdeles aggressive.

En 55-årig mand blev anholdt og sigtet for trusler mod den 32-årige, hvilket ikke gjorde stemningen bedre, og da en 23-årig mand blev ved med at blande sig i politiets arbejde og råbte af betjentene, blev også han anholdt for at forstyrre den offentlige orden.

To mænd mere fattede heller ikke politiets anvisninger, og derfor klappede håndjernene ligeledes på en 19-årig og en 20-årig mand før der endelig faldt ro på stedet.

Østjyllands Politi leder dog fortsat stadig efter scooterføreren, som angiveligt også truede den 32-årige, idet han præsterede at stikke af og efterlade sit tæskehold på stedet. Politiet er bekendt med hans identitet, og han vil snart blive pågrebet.