Festabe fik sin computer beslaglagt

KOLIND: En 30-årig mand spillede natten til fredag høj musik og smed dåser på gaden,  politiet kom dog til og stoppede festen særdeles effektivt.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En 30-årig mand havde sin helt egen fest i sin lejlighed på Vesterågade i Kolind i nat. Den endte dog brat i nat kl. 2.10, da politiet kom på besøg for anden gang på få minutter.

Østjyllands Politi fik en anmeldelse fra en borger, der var noget træt af, at den 30-årige spillede meget høj musik midt om natten, ligesom han også smed tomme sodavandsdåser ud af sit vindue og ned på gaden.

En patrulje kom til stedet, og det fik i første omgang den 30-årige til at skrue ned i kort tid. Betjentene nåede kun lige hen til patruljebilen, da manden skruede op igen og fortsatte sin fest for fulde gardiner.

Det fik betjentene til at vende tilbage med en lidt barskere mine på overfor fredsforstyrreren.

Den 30-årige var ikke videre samarbejdsvillig, og han nægtede at give sine personoplysninger til politiet. Det lykkedes dog betjentene på anden vis at finde frem til oplysningerne, hvorefter de sigtede ham for at forstyrre den offentlige orden og for at nægte at give sit navn og personnummer til politiet.

Inden de gik, beslaglagde politiet mandens computer, som han brugte til at spille musik på. Den kan han senere hente på politistationen…