Politi eftersøger stadig en efter knivstikkeri nær Bakken

Den 8. juni efterlyste Nordsjællands Politi ti unge mænd, der muligvis var relevante for efterforskningen af et overfald begået i Dyrehaven nær Bakken den 14. maj, hvor en 14-årig dreng blev stukket to gange med en kniv – en af de efterlyste er fortsat ikke identificeret.

Efterlysningen førte først til over 100 tip og sidenhen til, at ni ud af de ti efterlyste unge mænd blev identificeret og afhørt, ligesom der også blev anholdt en person, som nu sidder varetægtsfængslet, sigtet for at have ført kniven.

En enkelt person fra efterlysningen er dog endnu ikke identificeret, og Nordsjællands Politi efterlyser ham derfor på ny.

– Jeg kan ikke gå i detaljer om, hvorfor han er interessant for sagen, men han er en, vi meget gerne vil tale med. Derfor opfordrer jeg alle med viden om hans identitet til at kontakte politiet, og skulle han selv se denne efterlysning, kan jeg kun tilskynde ham til at henvende sig til os hurtigst muligt, fortæller politikommissær Klaus Madsen fra Nordsjællands Politi.

Selvom der allerede er indløbet mange tip, tror Klaus Madsen stadig på, at der er nogen, som har viden om identiteten på den tiende unge mand fra gruppen.

– Vi har modtaget enormt mange tip, hvilket vi er ekstremt glade og taknemmelige for, men måske der sidder en eller flere personer derude, som ikke har kontaktet os, fordi de forventede, at nogle andre nok havde ringet ind og fortalt os om netop hans identitet. Jeg tror derfor på, at der er nogen, som ved, hvem han er, og dem vil vi naturligvis meget gerne høre fra, slutter Klaus Madsen.

Har du viden om identiteten på den efterlyste, kan du kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114 eller via mail på nsj@politi.dk

Signalementet på den efterlyste lyder:
Mand
Mellemøstlig af udseende
15-17 år
Almindelig af bygning
Sort hår
Iført hvid t-shirt, sort jakke/windbreaker med hvidt ved håndleddet, sorte shorts med hvide snører samt hvide sko.