To personer sigtes for røveri

HJØRRING: Mandag kl. 12.00 er to mænd blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Hjørring. Fremstillingen sker, fordi politiet mistænker dem for to røveri-forhold begået i maj og juni 2018 samt for tidligere tilfælde af indbrud og våbenbesiddelse.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

De to mænd – på 20 og 21 år fra Aalborg-området – blev i nat anholdt af betjente fra Nordjyllands Politi i en koordineret anholdelsesaktion.

”Vi skred til anholdelse efter en konkret efterforskning, der var målrettet de pågældende personer,” siger den ansvarlige for efterforskningen, fg. politikommissær ved Nordjyllands Politi, Martin Rolighed, der oplyser, at politiet – af hensynet til den videre efterforskning – vil begære dørlukning af grundlovsforhøret.

Tyvekoster og våben beslaglagt
Politikommissæren vil derfor ikke gå i yderligere detaljer om sagen, men han oplyser dog, at der i forbindelse med anholdelserne er foretaget ransagninger, hvor politifolkene beslaglagde formodede tyvekoster fra indbrud og røveri samt desuden 2 våben og tilhørende ammunition.

”Vores efterforskning fortsætter, og jeg har på nuværende tidspunkt ingen yderligere kommentarer til efterforskningen,” siger Martin Rolighed.