Tyve brugte ‘kuffert-trick’ på banegården

AARHUS: En tilsyneladende hjælpsom mand viste sig at være det stik modsatte, da han i går stjal en pung fra en 69-årig mand på banegården i Aarhus.

(Modelfoto)

Den 69-årige stod på perronen med to kufferter og skulle til at gå ind i toget, da en fremmed mand kom og tog fat i den ene kuffert for at hjælpe med at få den ind. Selv om den 69-årige frabad sig hjælpen, fortsatte manden med at løfte den ind i toget.

Herefter gav han slip og forsvandt fra stedet, først bagefter opdagede den 69-årige, at han nu manglede sin pung med dankort og kontanter i.

Tricktyven beskrives som:
Ikke etnisk dansk af udseende, hvid hudfarve
Ca. 40 år
Ca. 170 cm høj, spinkel
Mellemlangt hår
Fipskæg
Iført mørkt tøj, runde sygekassebriller
Havde rygsæk på

Østjyllands Politi har den seneste tid fået flere anmeldelser om folk, der er blevet bestjålet på banegården i Aarhus på lignende vis. Politiet er i gang med at efterforske sagen og opfordrer folk til at være særligt opmærksomme, hvis de bliver kontaktet af fremmede mennesker på perronen.