Bornholms Politi pelsede bilister i trafikrazzia

Bornholms Politi gennemførte i uge 32 en målrettet indsats mod for høj hastighed, og ved indsatsen blev i alt 29 personer sigtet for at have overtrådt hastighedsbestemmelserne, hvoraf 8 personer må forventes af få et klip i kørekortet efter forseelsen.

 (Arkivfoto: Allan Andersen)

En person blev tillige sigtet to gange inden for 15 minutter ved i bymæssig bebyggelse at have kørt med en hastighed over 70 km/t, hvilket vil medføre 2 klip i kørekortet.

Ved samme indsats blev 7 personer sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen, 1 person blev sigtet for at køre på en konstruktiv ændret knallert, mens 7 personer blev sigtet for bl.a. manglende lygteføring, belæsningsfejl og registreringsbekendtgørelsen.

ATK bilen var i samme anledning under indsats i weekenden, hvor 147 trafikanter lørdag blev målt for at køre over de tilladte 50 km/t på Sdr. Landevej i Nexø. 10 personer må forvente at få et klip i kørekortet som følge af forseelsen.

Søndag formiddag foretog ATK bilen måling på Nordre Kystvej i Rønne, hvor 5 trafikanter blev målt til at køre over 50 km/t. 1 person må forvente et klip i kørekortet og 1 person en betinget frakendelse, idet hastigheden blev målt til 85 km/t.

Søndag eftermiddag målte ATK bilen på Sdr. Landevej i Nylars, hvor 14 trafikanter blev målt til at køre over de tilladte 80 km/t, hvoraf højeste hastighed blev målt til 128 km/t. 3 personer må forvente et klip i kørekortet som følge af forseelsen.