Chauffør dræbt på stedet: Mast under fjernvarmerør

BILLUND: En 50-årig lastvognschauffør mistede onsdag morgen livet, da en aflæsning af fjernvarmerør gik grumme galt.

(Foto: Local Eyes)

Chaufføren mistede livet ved arbejdsulykken som skete ved Billund Fjernvarmeværk på Højmarksvej.

Den dræbte chauffør var sammen med en kollega ved at aflæsse en lastbil, læsset bestod af tunge fjernvarmerør og undervejs kom rørene pludselig i skred og rullede udover siden af lastbilen – her havde den 50-årige chauffør ikke en chance da de tunge rør faldt ned over ham.

Der blev slået alarm til 1-1-2 om ulykken, og der blev straks afsendt både ambulance, lægehelikopter, Akutlæge, ambulance og politi til uheldsstedet – ulykkeligvis kunne redningsfolkene ikke gøre noget for chaufføren som blev erklæret død på stedet.

Den dræbte chaufør var identisk med en 50-årig mand fra Middelfart, og først lidt op ad onsdag formiddag fik politiet underrettet de pårørende om den tragiske ulykke.