Dieseltyv fanget på fersk gerning

(Arkivfoto: Allan Andersen)

AALBORG: En ejer af en virksomhed på Systemvej i Aalborg ringede tirsdag aften 28. august til politiet, og anmeldte et igangværende tyveri af diesel fra et køretøj.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Ejeren sad derhjemme og kiggede på videokameraerne, som overvågede virksomheden. Her kunne han se en person, der var i gang med at tømme et køretøj for diesel, og der blev straks sendt politi til stedet.

Umiddelbart efter anmeldelsen blev dieseltyven dog forstyrret af en lastbil, der kørte forbi og tyven valgte derfor at løbe fra stedet. Patruljen, der kørte til stedet, havde dog deres firbenede kolleger med, som hurtigt fik færden af gerningsmanden.

Togtrafikken blev stoppet, så politiet kunne arbejde i fred og finde gerningsmanden, der gemte sig omkring de nærtliggende skinner hvilket skete halvanden kilometer fra gerningsstedet hvor dieseltyven blev løbet op og stoppet af en politihund.

Da overvågningen fra tidligere tyverier blev gennemgået kunne betjente se, at den anholdte gerningsmand også havde været forbi de andre gange. Den 25-årige gerningsmand blev derfor sigtet for at have begået flere dieseltyverier.