Efterlysning af dement mand i Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi er i øjeblikket i gang med at lede efter en 75-årig mand, der kl. 0050 gik fra et plejecenter i Roskilde.

***Den 75-årige, demente mand fra Roskilde, som var forsvundet fra et plejecenter på Møllehusvej, blev onsdag aften kl. ca. 1945 fundet i god behold på Høje Taastrup station. Han blev efterfølgende kørt retur til sit plejecenter til fornøden omsorg.***

Eftersøgte er dement og kan ikke orientere sig. Han beskrives som: mand, dansk af udseende, 75 år, 190 cm, kort mørkt/gråt hår, iført sort stram læderjakke, mørke cowboybukser og sorte læderstøvler. Ved bortgangen medbragte han sin hund, en sort labrador.

Politiet opfordrer beboere i området til at kigge efter pågældende på relevante steder.

Savnedes hund er blevet fundet i den østlige del af Roskilde i morges, men den savnede mand er ikke fundet. Eftersøgning med hundepatruljer og senere helikoptere i Hedeland-området i formiddag var uden resultat.

Oplysninger om eftersøgte bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114.