Flere unge mænd forulempede småpiger verbalt

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KALUNDBORG: Politiet leder efter en gruppe unge mænd som forulempede nogle småpiger verbalt, onsdag eftermiddag.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Onsdag eftermiddag kl. 13.47 anmeldte moderen til en 13-årig pige fra Kalundborg, at datteren og en veninden kl. ca. 13.30 var blevet kontaktet af 3-4 mænd omkring 20 år og af anden etnisk oprindelse end dansk på Stationsvej.

De var kørende i en lyseblå personbil og var standset ud for pigerne, som var blevet tiltalt på engelsk. Mændene havde stillet dem seksuelle spørgsmål og kommenteret størrelsen på egne kønsorganer, hvorefter de var kørt videre.

Anmelderen ville sørge for underretning af venindens forældre, og politiet prøver at få bil og mænd identificeret for at finde ud af, om der kan være grundlag for en straffesag.