Fulde unge generede politi og ambulancereddere

(Modelfoto: Allan Andersen)

HØNG: Søndag aften kl. 23.15 kørte politiet til Høng Bevægelsespark, hvor nogle lokale unge var forsamlet til høj musik og indtagelse af alkoholiske drikke ved en hytte i området.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Politiet traf en 17-årig ung mand fra Høng, som havde en flænge i baghovedet, fordi han var faldet ca. tre meter ned fra et træ. Politiet tog sig af ham og ville køre ham hjem til sine forældre, hvilket hidsede et par andre tilstedeværende op.

Den 17-årige blev afleveret til sine forældre, hvorefter man tilkaldte en ambulance, hvis personale sammen med politiet blev generet af de unge, der i mellemtiden var gået fra parken til den 17-åriges bopæl.

Til sidst måtte politiet bede moderen til en spirituspåvirket, 14-årig dreng fra Gørlev om at hente sin søn i Høng, idet han blandede sig i politiets og ambulancepersonalets arbejde. Da han var afhentet, kørte politiet en ligeledes spirituspåvirket, 15-årig dreng fra Høng hjem til sin far med oplysning om, at han ikke ville forlade den 17-åriges bopæl og havde haft en nedladende adfærd over for politiet.

Ingen blev sigtet for noget, og politiet har ikke yderligere oplysninger om den lettere tilskadekomne, 17-åriges tilstand.