Østjyllands Politi beslaglagde stoffer ved flere hjemmebesøg

(Modelfoto: Rigspolitiet)

ØSTJYLLAND: Østjyllands Politi slog torsdag til flere steder i kredsen i jagt på ulovlige stoffer – og der var i den grad gevinst, og sågar også en lille hyggelig sidegevinst under aktionenerne.

(Modelfoto: Rigspolitiet)

Fandt hash under flise og i skraldespand – og hos naboen
Der var i den grad noget at komme efter, da Østjyllands Politis specialpatrulje tog på besøg på en adresse i Silkeborgvej i Aarhus i går kl. 19.18. Et tip fik betjentene til at kigge forbi og efter at have ransaget bygningen, fandt de flere ulovlige dopingmidler, som en 31-årig mand blev sigtet for besidde.

Uden for snusede en skarpnæset narkohund sig frem til noget hash gemt under en flise og i en skraldespand.

Mens betjentene var i gang på stedet, kunne de lugte hash fra en naboejendom. Den besluttede de også at besøge. Her lukkede en meget nervøs 30-årig mand op og kort efter blev han sigtet for at have hash og kokain gemt i huset.

31-årig erkendte besiddelse af bl.a. hash
En 31-årig havde i går kl. 13.15 besøg af Østjyllands Politis specialpatrulje, der havde fået oplysninger om, at han dyrkede skunkplanter. Det fik patruljen bekræftet, da de dukkede op på hans adresse i Tranbjerg.

Her lugtede der kraftigt af hash fra haven, og der blev da også fundet fire planter på terrassen. Da betjentene rettede henvendelse til den 31-årige, erkendte han at være i besiddelse af forskellige stoffer, som han viste politiet: 400 gram hash, 99,45 gram skunk, 238,4 gram marihuana og 18 piller.

Det blev alt sammen konfiskeret, og den 31-årige blev sigtet for besiddelse af det.

Specialpatruljen på besøg – fandt skunk og hash
Østjyllands Politis specialpatrulje tog i går kl. 10.55 en tur forbi en lejlighed i Aarhus V, hvor de havde fået et tip om narkohandel.

I lejligheden traf de blandt andet en 19-årig kvinde og en 29-årig mand, som begge havde euforiserende stoffer på sig. Kvinden indrømmede straks, at hun havde en klump hash i sin taske, og den 29-årige viste nogle poser med skunk og hash frem.

Begge blev sigtet for at besidde de ulovlige stoffer.