Serie-krænker rager løs på unge kvinder

(Foto: Allan Andersen)

ALLERØD: Politiet leder efter – formentlig –  een gerningsmand bag en række krænkelser henover weekenden af kvinder rundt om i Allerød, manden har bla. gramset kvinderne på brysterne og forsøgt at kysse dem.

(Foto: Allan Andersen)

Nordsjællands Politi oplyser at der har været fire tilfælde i weekenden hvor kvinder har været udsat for blufærdighedskrænkende adfærd fra det der formodes at være en og samme gerningsmand.

Manden er kommet hen til kvinderne, hvorefter han har gramset dem på bla. brysterne, og enten har kysset dem eller forsøgt på at kysse dem.

Krænkelserne der er blevet anmeldt fordeler sig således:

En 22-årig kvinde er blevet krænket fredag eftermiddag kl. 14.40 på Ejners Sti ved Skovbrinken, mens det natten til lørdag gik udover flere personer indenfor kort tid, bla. kl. 01.00 på Rønne Alle i Allerød mod flere unge, herunder en 15-årig pige, mens den krænkende mand også slog til mod en 17-årig kvinde på stationen omkring kl. 01.55-02.05 i et læskur.

Omkring kl. 03.30, ligeledes natten til lørdag, slog manden igen til på Allerød Station, denne gang mod en 18-årig pige. Nordsjællands Politi har også modtaget en anmeldelse fra en 20-årig kvinde som tirsdag d. 26. juni – ligeledes på Allerød Station – også blev krænket af en mand som er identisk med signalementet af weekendens gerningsmand.

Gerningsmanden signaliseres som:
A; Mand, nordafrikansk af udseende, 30-40 år, 170-175 centimeter høj, spinkel af bygning, brun i huden, kort sort hår, manglende/skæve/grimme tænder med en markant fortand og sorte skægstubbe, talte gebrokkent engelsk og medbragte en cykel ved to af krænkelserne.

Hvis nogen har oplysninger i sagen, eller selv har oplevet noget lignende – så kontakt straks Nordsjællands Politi på 1-1-4.