17-årig pige blev nappet i ballerne

(Arkivfoto: Allan Andersen)

GREVE: Stisystemet ved Greve Centervej er tydeligvis hjemsted for en mandsperson som er meget glad for at gramse og forulempe kvinderne som han møder på sin vej.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Tirsdag eftermiddag kl. 14.28 fik politiet en anmeldelse fra en 17-årig pige fra Greve, om at hun i torsdags, d. 20. september 2018, var blevet nevet i ballerne af en ukendt mand, da hun gik på stisystemet ved Greve Centervej.

Manden kom gående på stien imod hende. Lige efter de har passeret hinanden, kom manden bagfra og nev den 17-årige pige i ballerne med begge hænder. Den forskrækkede pige skreg op, hvilket fik manden til at løbe derfra.

Forurettede beskrev ham som: ADansk af udseende, 17-18 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, lyst kort hår. Han var iført sort hættetrøje og gul rygsæk.

Lokalpolitiet i Køge tager sagerne om blufærdighedskrænkelse i Greve meget alvorligt.

De efterforsker denne sag sammen med de øvrige 5 sager af lignende karakter, der er blevet begået ved stisystemerne i Greve. Politiet forsøger at identificere den mistænkte, der beskrives nogenlunde ensartet af ofrene, blandt andet ved at genafhøre de forurettede i sagerne.