30-årig mand ramt af skud i Glostrup

GLOSTRUP: En 30-årig mand blev kort efter midnat, natten til fredag, ramt af mindst et skud, på Glostrup Torv.

Via 1-1-2 fik politiet omkring kl. 00.19 anmeldelser om nogle høje brag ved Glostrup Torv, og da politiet når frem bliver den sårede mand fundet. Vidner til nedskydningen af den 30-årige mand har forklaret at de så en mand komme løbende med en pistol i hånden og affyre skud mod offeret.

– Han er blevet truffet i låret af mindst et skud og naturligvis kørt til hospitalet, men er uden for livsfare, siger vagtchef Lars Guldborg fra Københavns Vestegns Politi natten til fredag til Ritzau.

Efter at have skudt den 30-årige mand flygtede gerningsmanden fra stedet i en sølvgrå bil, muligvis det køretøj, som senere er fundet udbrændt i området omkring Ballerup.